BTW-regeling isolatieglas

Voor een aantal werkzaamheden aan je woning kun je gebruik maken van het verlaagde BTW-tarief op arbeidsloon. Bij bepaalde isolatiewerkzaamheden wil dat dus zeggen dat je geen 21% BTW op de arbeidskosten betaalt maar slechts 9%.

BTW-regeling in 2020

Het bedrijf dat voor je de werkzaamheden gaat uitvoeren mag het lage BTW-tarief toepassen op de kosten van de arbeid. De netto opbrengst blijft voor dat bedrijf gelijk want het bedrijf draagt minder BTW af aan de Belastingdienst. En kun je de verlaging zien als een soort kleine subsidie.

Er zijn meer vormen van isolatie waarbij deze regeling mag worden toegepast, zoals dakisolatie en gevelisolatie. Veel mensen kiezen hiervoor omdat het best wat scheelt. Bij de keuze om nu gebruik te maken van die regeling ben je in ieder geval verzekerd van dit voordeel. Zie ook: www.belastingdienst.nl

Wat kost isolatieglas?

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij lokale glaszetters en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk glaszetters in je regio